INGREDIENTAI: 500 gramų šamo
50 gramų perlinių kruopų
1 kubelis daržovių sultinio
1 sauja lazdyno riešutų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal poreikį baravykų
pagal skonį česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį petražolių
pagal skonį mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į verdantį vandenį dedame Natur Compagnie sultinio kubelius, gerai išmaišome. Į sultinį beriame perlines kruopas ir apverdame.
2.
Į smulkintuvą beriame lazdyno riešutus, dedame česnaką, smulkintą petražolę ir mėtą. Pilame alyvuogių aliejaus ir gerai viską sumalame.
3.
Šamo filė dedame į karšto oro gruzdintuvę, aptepame trintu mišiniu ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 15 minučių.
4.
Perlines kruopas dedame į kitą karšto oro gruzdintuvės stalčių, pagardiname šlakeliu sultinio, parmezanu, baravykais, druska ir pipirais. Troškiname 180 laipsnių temperatūroje 7 minutes.
5.
Patiekiame su šviežia mėta ir parmezano sūriu.