INGREDIENTAI: 400 gramų biskvitinių pirštelių
150 mililitrų kavos (paruoštos)
2 šaukštai romo
Kremui:
250 gramų maskarponės sūrio
250 gramų graikiško jogurto
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo (šaltos)
50 gramų cukraus pudros
Pabarstymui:
pagal poreikį kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Maskarponės sūrį sumaišome su graikišku jogurtu ir cukraus pudra.
2.
Šaltą grietinėlę išplakame iki standžių putų. Atsargiai įmaišome į sūrio kremą.
3.
Į kavą supilame brendį.
4.
Sausainius trumpame ir merkiame į kavą. Dedame į stiklinaites vienu sluoksniu. Tepame kremo, vėl dedame sausainių, pabaigiame kremo sluoksniu. Gausiai pabarstome kakava.
5.
Dedame bent kelioms valandoms į šaldytuvą, kad skoniai susidraugautų.