INGREDIENTAI: 1 vienetas kriaušių
50 gramų fetos sūrio
1 sauja salotų mišinio
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas medaus
1 skiltelė juodojo česnako
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kriaušę supjaustome plonais griežinėliais.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame kriaušių gabalėlius. Apšlakstome medumi ir kepiname keletą minučių, kol kriaušės karamelizuosis ir šiek tek suminkštės. Apšlakstome citrinų sultimis.
3.
Į lėkštę dedame salotas, karamelizuotas kriaušes, feta sūrį. Pagardiname juodojo česnako gabalėliais. Apšlakstome padažu, kuris liko nuo kriaušių karamelizavimo.