INGREDIENTAI: 3 vienetai kiaušinių
150 gramų miltų
120 gramų sviesto
100 gramų balto šokolado
90 gramų cukraus
70 gramų kakavos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi, druska, kol masė pabals ir patrigubės. Sviestą ištirpiname. Jau pravėsusį supilame į kiaušinių ir cukraus mišinį.
2.
Įsijojame miltus, kepimo miltelius ir kakavą.
3.
Įmaišome smulkintą šokoladą.
4.
Pilame gautą tešlą į kepimo formeles, užpildydami maždaug 2/3 tūrio ir kepame gerai įkaitintoje iki 180 C orkaitėje maždaug 15 - 20 min.