INGREDIENTAI: 1 pakelis bemielės sluoksniuotos tešlos
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį cukraus
Įdarui:
200 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
250 gramų maskarponės sūrio
50 gramų cukraus pudros
0.5 vieneto citrinos žievelės
0.5 vieneto citrinos sulčių
9 gramai grietinėlės standiklio
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Atšaldytą tešlą supjaustome maždaug 2cm pločio juostelėmis.
2.
Iš aliuminio folijos susukame storesnius pagaliukus, kuriuos apvyniojame tešla, taip sukurdami vamzdelio formą. Aptepame kiaušinio plakiniu, pabarstome cukrumi.
3.
Kepame įkaitintoje iki 200°C orkaitėje 15-20 min.
4.
Grietinėlę, maskarponę, standiklį, cukraus pudrą, citrinos sultis ir žievelę suplakame kartu, kol gausis tirštas kremas.
5.
Iškeptus vamzdelius, dar karštus, nuimame nuo folijos. Leidžiame atvėsti ir konditerinio maišelio pagalba užpildome kremu.
6.
Patiekiant galima pabarstyti cukraus pudra.