INGREDIENTAI: 2 vienetai kukurūzų burbuolių (virtų arba 180 g konservuotų kukurūzų)
3 vienetai pomidorų
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 vienetas raudonosios paprikos
1 pundelis petražolių
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį kanapių sėklų (nebūtina)
Padažui:
1 skiltelė česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus (arba pagal poreikį)
1 šaukštelis raudonojo vyno acto (arba pagal skonį)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kukurūzus nupjauti nuo burbuolės, papriką supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti smulkiais gabaliukais. Žalumynus sukapoti. Viską sudėti į dubenį, berti kanapių sėklas.
2.
Į dubenėlį berti smulkintą česnaką (galima įspausti), pilti alyvuogių aliejų, raudonojo vyno actą, berti druskos ir pipirų, išmaišyti. Užpilti ant paruoštų salotų ir permaišyti.