INGREDIENTAI: 300 gramų vyšninių pomidorų (arba 3-4 nedidelių paprastų pomidorų)
150 gramų rūkytos vištienos
100 gramų fermentinio sūrio
1.5 šaukšto majonezo (arba pagal skonį)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
1 sauja krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Rūkytą vištieną ir sūrį supjaustyti kubeliais, suberti į dubenį. Svogūną smulkiai skukapoti. Pomidoriukus perpjauti į kelias dalis. Krapus susmulkinti.
2.
Visk1 dėti į dubenį, pagardinti majonezu, druską ir pipirais. Gerai išmaišyti.
3.
Patiekiant galima pabarstyti žalumynais, pvz. petražolėmis ar krapais.