INGREDIENTAI: 400 gramų vištienos krūtinėlės
300 gramų aliejaus
200 gramų ryžių
100 gramų čili padažo
100 gramų pomidorų pastos
1 vienetas paprikos
1 vienetas poro
1 vienetas morkų
3 skiltelės česnako
2 centimetrai imbiero
2 šaukštai sezamo sėklų
2 šaukštai sojos padažo
2 šaukštai krakmolo
1 šaukštelis prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Krūtinėlę supjaustyti 2 cm kubeliais. Imbierą ir česnaką susmulkiname.
2.
Viską sumaišyti su 1 valgomu šaukštu sojos padažu, česnakais, imbieru ir vištienos prieskoniais. Šį marinatą supilti ant vištienos ir paliekame parai. Tada vištieną apvolioti krakmole ir kepti aliejuje.
3.
Daržoves supjaustyti šiaudeliais ir pakepti. Supilti pomidorų padažą ir aitrųjį saldžiarūgštį padažą bei sojos likusį padažą. Užvirinti ir visą padažą užpilti ant vištienos. Pabarstyti sezamo sėklomis.
4.
Ryžius supilti į puodą, užpilti vandens ir virti 15 min tada nukelti nuo ugnies, uždengti ir palikite kol išbrinks.