INGREDIENTAI: 2 litrai vandens (arba sultinio)
500 gramų voveraičių
50 gramų sviesto
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis krapų
1 žiupsnelis petražolių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į verdantį vandenį arba sultinį sudėti išvalytas žalias voveraites. Pavirti apie 10 minučių.
2.
Svieste apkepti smulkiai pjaustytas daržoves ir sudėti į puodą su voveraitėmis. Pavirti dar apie 10 minučių.
3.
Galiausiai sudėti pjaustytas bulves, druską, pipirus. Kai bulvės išvirs, sudėti žalumynus.
4.
Jeigu norisi, galite dar pagardinti grietine ar grietinėle. Skanaus!