AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 220 gramų avižinių dribsnių
pagal poreikį avižinių miltų
180 gramų špinatų
3 vienetai morkų
1 vienetas salierų šaknų (nedidelių)
3 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
šiek tiek vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas bei saliero šaknis supjaustykite pjaustykle šiaudeliais arba sutarkuokite stambia tarka.
2.
Svogūną, špinatus, kiaušinius, avižinius dribsnius, druską ir šlakelį vandens sudėkite į elektrinio plaktuvo indą ir išsukite iki vientisos tirštos masės. Palikite ją 10-15 minučių pastovėti, kad dribsniai pabrinktų. Jei pabrinkusi masė atrodo pernelyg tiršta, įpilkite dar šiek tiek vandens. Jei masė pernelyg skysta - įberkite šiek tiek avižinių miltų.
3.
Sumaišykite gautą plaktą masę su supjaustytais arba sutarkuotomis morkomis ir salierais ir kepkite šlakelyje ghee sviesto arba aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.